به ثمر نشستن میوه پاپایا در فسا
به ثمر نشستن میوه پاپایا در فسا
برداشت میوه پاپایا از گلخانه‌ای در شهرستان فسا آغاز شد.

به گزارش مهرنما فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: برای نخستین بار میوه پاپایا در چهار هزار و ۵۰۰ متر مربع از سطح گلخانه‌ای در روستای مهدی آباد شهرستان فسا کشت شد.
ناصر انصاری افزود: در این گلخانه تعداد هزار و ۵۸۰ بذر پاپایا از رقم Redraby کشت شده است.
وی اضافه کرد: پیش بینی می‌شود بیش از ۵۰ تن محصول از این گلخانه برداشت و روانه بازار شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: میوه پاپایا تولیدی این شهرستان در کشور‌های حوزه خلیج فارس و روسیه مشتری دارد.
پاپایا میوه‌ای استوایی است که نیاز به دما و رطوبت بالا دارد و شبیه به انبه و شیرین است.
این گیاه زمانی که به ارتفاع یک متری می‌رسد شروع به گلدهی می‌کند و معمولا ۱۲ ماه پس از کاشت اولین محصول آن به دست می‌آید.
هر درخت ۲۰ تا ۱۰۰ عدد محصول می‌دهد و وزن هر میوه ۲۵۰ تا ۵۰۰ گرم است.
خربزه درختی یا پاپایا ویترین میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری است.

 

انتهای پیام/