به گزارش مهرنما فارس، سجاد قناعتیان سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جهرم گفت: این شهرستان به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید لیموترش در کشور، امسال نیز با بیش از ۵ هزار و ۷۰۰ هکتار باغ لیموترش میزبان فصل برداشت پُربار این محصول است.

 

او افزود: برداشت لیموترش از جهرم به‌صورت مرحله‌ای انجام می‌شود؛ لیموی پرشین از اواخر تیر آغاز شده است و برداشت لیموی لیسبون تا اواخر دی ادامه دارد. همچنین ارقام دیگری مانند لیموی محلی (آب) نیز در این چرخه برداشت می‌شوند.

 

قناعتیان بیان کرد: بر اساس بررسی الگوی مصرف، حدود ۴۰ درصد محصول به‌صورت تازه‌خوری و تولید آبلیمو طبیعی مصرف می‌شود و مابقی به صنایع فرآوری ازجمله تولید کنسانتره، اسانس، مربا و خشکبار راه می‌یابد.

 

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جهرم تأکید کرد: بخشی از محصول لیموترش جهرم علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، به بازار‌های جهانی صادر می‌شود که این امر نقش مهمی در توسعه اقتصاد کشاورزی منطقه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *