آغاز برداشت انجیر از بزرگترین انجیرستان دیم جهان
آغاز برداشت انجیر از بزرگترین انجیرستان دیم جهان
برداشت انجیر از ۲۳ هزار هکتار انجیرستان‌های استهبان آغاز شد.

 

به گزارش مهرنما، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان گفت: برداشت انجیر از ۲۳ هزار هکتار انجیرستان‌های باور این شهرستان آغاز و پیش بینی می‌شود ۱۰ هزار تن انجیر خشک برداشت و علاوه بر مصرف داخل کشور به کشور‌های چین، ژاپن، کشور‌های اروپایی، آمریکایی و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.

مهدی اعیان منش با بیان اینکه برداشت انجیر تا نیمه مهرماه ادامه دارد، افزود: عدم بارندگی بهاره، پایین بودن میزان بارندگی سال زراعی جاری، کاهش رطوبت در منطقه در زمان گل انگیزی و رشد رویشی درختان، سرمازدگی زمستانه، اختلاف زیاد دمای شب و روز در بهار و خشکسالی شدید موجب کاهش میزان رشد رویشی و تشکیل میوه شده که این امر عملکرد محصول را بیش از ۵۰ در صد کاهش داده است.

وی بیان کرد: در این شهرستان ۲ زنجیره ارزش تولید، سه واحد فرآوری، ۱۵ واحد

بسته بندی انجیر و خشکبار به صورت کارگاهی و کارخانه‌ای است که در زمینه تولید و صادرات محصولاتی مانند شربت، مربا، سرکه، حلوای مسقطی، بیسکویت، کیک، کلوچه و پودر انجیر فعالیت می‌کنند.

مدیر جهاد کشاورزی استهبان با توصیه به باغداران گفت: با توجه به افزایش دما و نوسانات دمایی در چند سال اخیر، برای حفظ درختان در شرایط خشکسالی اقداماتی نظیر کاهش بردهی، هرس اصولی، استفاده از مالچ، نصب سایبان، کنترل به موقع آفات و

بیماری‌ها صورت گیرد تا از خسارت وارده به درختان کاسته شود.

شهرستان استهبان در جنوب شرق فارس و در فاصله ۱۷۵ کیلومتری شیراز قرار دارد.