به گزارش مهرنما، علی علی‌پور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: محصولات جالیزی از جمله هندوانه، خیار سبز، انواع خربزه و گوجه‌فرنگی در مزارع این شهرستان تولید و به شهر‌هایی مانند شیراز، اصفهان، تهران و تبریز و همچنین به بازار کشور‌های عربی و آسیای میانه عرضه و صادر شده است.

وی افزود: دهستان‌های سیف‌آباد و تنگ نارک در بخش مرکزی، و چاه‌طوس، باغان و کورده در بخش محمله از مهم‌ترین مناطق تولید محصولات جالیزی در خنج هستند.

علی‌پور با اشاره به اجرای شیوه‌های نوین آبیاری اظهار داشت: به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف آب، تمامی مزارع جالیزی شهرستان خنج به سیستم آبیاری قطره‌ای مجهز شده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: محصولات جالیزی در خنج در دو فصل بهاره و پاییزه کشت می‌شود و این شهرستان با دارا بودن بیشترین سطح زیر کشت و بیشترین حجم تولید، قطب تولید محصولات جالیزی در جنوب استان فارس به شمار می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *