تولید بیش از ۱۰۰ هزار تن محصولات جالیزی در خنج
تولید بیش از ۱۰۰ هزار تن محصولات جالیزی در خنج
از ابتدای امسال تاکنون، بیش از ۱۰۰ هزار تن انواع محصولات جالیزی در مزارع شهرستان خنج تولید و به شهر‌های مختلف کشور و بازار‌های خارجی صادر شده است.

به گزارش مهرنما، علی علی‌پور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: محصولات جالیزی از جمله هندوانه، خیار سبز، انواع خربزه و گوجه‌فرنگی در مزارع این شهرستان تولید و به شهر‌هایی مانند شیراز، اصفهان، تهران و تبریز و همچنین به بازار کشور‌های عربی و آسیای میانه عرضه و صادر شده است.

وی افزود: دهستان‌های سیف‌آباد و تنگ نارک در بخش مرکزی، و چاه‌طوس، باغان و کورده در بخش محمله از مهم‌ترین مناطق تولید محصولات جالیزی در خنج هستند.

علی‌پور با اشاره به اجرای شیوه‌های نوین آبیاری اظهار داشت: به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف آب، تمامی مزارع جالیزی شهرستان خنج به سیستم آبیاری قطره‌ای مجهز شده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: محصولات جالیزی در خنج در دو فصل بهاره و پاییزه کشت می‌شود و این شهرستان با دارا بودن بیشترین سطح زیر کشت و بیشترین حجم تولید، قطب تولید محصولات جالیزی در جنوب استان فارس به شمار می‌رود.