به گزارش مهرنما فارس ،به گفته جواد زارع بانی پخت، این سمنو امسال بیش از نیم قرن قدمت دارد که میزان طبخ آن از ۵ کیلو به ۴ تن رسیده است.

وی گفت: طبخ سمنو از ابتدای تدارک تا پخت ۱۵ روز طول می‌کشد و ۳۰ نفر شبانه روز پای کار بودند.

زارع گفت: پخت سمنو ۲۴ ساعت طول می‌کشد و باید بدون وقفه به هم زده شود تا دمای آن یکسان و از ته نشینی آن جلوگیری شود. همه هزینه پخت این سمنو را اهالی محله فضل آباد پرداخت کردند.

این سمنو بین ۶ هزار نفر توزیع شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *