ویتامین سی:

ویتامین سی مورد نیاز خود را می توانید از طریق مصرف مرکبات، سبزیجات تیره رنگ و مکملهای این ویتامین دریافت کنید.

 

ویتامین دی:

به گفته متخصصان تمام بزرگسالان زیر ۷۰ سال باید روزانه ۶۰۰ واحد بین المللی ویتامین دی مصرف کنند و حداقل ۳۰ دقیقه در معرض نور مستقیم خورشید باشند.

 

ویتامین ای:

گوشت و ماهی، اسفناج، بروکلی، بادام سرشار از این ویتامین هستند.

 

ویتامین ب کمپلکس:

تمام ویتامین های گروه ب را در زمستان به میزان کافی مصرف کنید.

 

امگا ۳:

این یک ویتامین نیست اما نقش مهمی در فصل زمستان برای سلامت شما دارد. اسیدهای چرب امگا ۳ سطح چربی خوب خون یا اچ دی ال را حفظ میکنند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *