به گزارش مهرنما فارس، مسئول واحد بهداشت محیط شبکه شهرستان نی ریز گفت: یک نانوایی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی، کاهش وزن چانه خمیر و کاهش کیفیت نان به مراجع قضایی معرفی و با دستور دادستان شهرستان تعطیل شد؛ همچنین متصدی نانوایی نیز موظف شد برای رفع نواقص بهداشتی اقدام کند.

 

رحیمی با تاکید بر لزوم نظارت مستمر بر نحوه عرضه و پخت نان و بهداشت نانوایی ها، اضافه کرد: کیفیت پخت نان، کم فروشی، وزن چانه، سهمیه آرد و مسایل بهداشتی نانوایی‌ها از جمله مواردی است که از سوی بازرسان ، بررسی و ارزیابی می‌شود.

 

او از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *