به گزارش مهرنما فارس، ایرج دهقانی با بیان اینکه ۱۸ پروانه نشان حد مجاز آلاینده ها برای محصولات مذکور صادر شده است،تصریح کرد: از این تعداد گواهی صادر شده ۱۶ نشان حد مجاز آلایندگی به محصول گوجه فرنگی و دو گواهی به محصول پیاز تعلق دارد.

وی با اشاره به اینکه طرح تولید محصول سالم در  ۲۲.۵ درصد از اراضی زیر کشت گوجه فرنگی و ۳۶ درصد از اراضی زیر کشت پیاز اجرا شد، ابراز کرد: توسعه تولید محصولات گواهی شده مستلزم ایجاد بازار فروش و رونق مصرف غذای سالم بین آحاد مردم جامعه خواهد بود.

دهقانی بیان کرد: کاربرد متراکم نهاده های شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی تهدیدی جدی برای سلامت و امنیت غذایی جامعه است که بکارگیری روش های مدیریتی پایدار و استفاده از توان زیستی خاک می تواند راه گشا باشد.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *