به گزارش مهرنما فارس، مصرف ترشی فواید بسیاری دارد که در جنوب کشور مردم هر ساله ترشی می اندازند که در اینجا با فواید آن آشنا می شویم.

کاهش قند خون :سرکه موجود در ترشی به خصوص سرکه سیب سبب کند شدن جذب کربوهیدرات ها شده و افزایش قند خون جلوگیری میکند

خواص تغذیه ای دارد: چون در تهیه آن از حرارت استفاده نمی شود خواص سبزیجات و میوه جات موجود در آن حفظ می شود.

کاهش چربی خون: جلوگیری از ابتلا به سرطان ها؛ در فرایند عمل آمدن ترشی و تخمیر مواد جدیدی مثل آنتی اکسیدان تولید می‌شود که برای بدن مفید و سرطان جلوگیری می‌کند.

متعادل کردن اسید معده: ترشی جزو غذاهای تخمیر شده است که این غذاها با متعادل کردن اسید معده و باکتری های روده به دستگاه گوارش کمک می‌کند و باعث می‌شود روده مواد مغذی بیشتری جذب کند.

کم کردن ترکیبات ضد تغذیه ای: فرآیند تخمیر ترشی باعث کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای می شود، مثل کاهش ۷۰ درصدی اسید اگزالیک چغندر و این امر باعث جذب مواد معدنی، جذب پروتئین و آهن و نرمال شدن سطح اسید معده میشود.

بیشتر بخوانید:

۶ راهکار ساده برای تشخیص سلامت ماهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *