فواید مصرف ترشی بدانیم
فواید مصرف ترشی بدانیم
در این مطلب با فواید مصرف ترشی آشنا می شویم.

به گزارش مهرنما فارس، مصرف ترشی فواید بسیاری دارد که در جنوب کشور مردم هر ساله ترشی می اندازند که در اینجا با فواید آن آشنا می شویم.

کاهش قند خون :سرکه موجود در ترشی به خصوص سرکه سیب سبب کند شدن جذب کربوهیدرات ها شده و افزایش قند خون جلوگیری میکند

خواص تغذیه ای دارد: چون در تهیه آن از حرارت استفاده نمی شود خواص سبزیجات و میوه جات موجود در آن حفظ می شود.

کاهش چربی خون: جلوگیری از ابتلا به سرطان ها؛ در فرایند عمل آمدن ترشی و تخمیر مواد جدیدی مثل آنتی اکسیدان تولید می‌شود که برای بدن مفید و سرطان جلوگیری می‌کند.

متعادل کردن اسید معده: ترشی جزو غذاهای تخمیر شده است که این غذاها با متعادل کردن اسید معده و باکتری های روده به دستگاه گوارش کمک می‌کند و باعث می‌شود روده مواد مغذی بیشتری جذب کند.

کم کردن ترکیبات ضد تغذیه ای: فرآیند تخمیر ترشی باعث کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای می شود، مثل کاهش ۷۰ درصدی اسید اگزالیک چغندر و این امر باعث جذب مواد معدنی، جذب پروتئین و آهن و نرمال شدن سطح اسید معده میشود.

بیشتر بخوانید:

۶ راهکار ساده برای تشخیص سلامت ماهی