به گزارش مهرنما فارس، اصغر زارعی معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خنج گفت: برداشت کنجد از هزار و ۶۵۰ هکتار مزارع این شهرستان آغاز شده است و تا اواخر آذر ماه ادامه دارد.

او افزود: پیش بینی می‌شود کشاورزان خنجی ۲ هزار و ۵۰۰ تن محصول برداشت و به بازار مصرف داخلی وخارج از کشور عرضه کنند.

معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خنج گفت: بیشترین مصرف این محصول در تهیه آرد و روغن گیری است و در شیرینی فروشی‌ها ونانوایی‌ها نیز استفاده می‌شود.

کنجد در تابستان کشت و در پاییز برداشت می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *