به گزارش مهرنما فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: برداشت “به” از سطحی حدود ۴۲۰ هکتار از باغ‌های این شهرستان آغاز شده است که از این میزان ۴۰۰ هکتار آن درختان مثمر و ۲۰ هکتار آن را درختان غیرمثمر تشکیل می‌دهد.

علیرضا بصیری با اشاره به اینکه کار برداشت “به” تا نیمه آبان‌ماه ادامه‌دارد؛ تصریح‌کرد: با توجه به خسارات ناشی از سرمازدگی و خشک‌سالی تولید این محصول به شدت کاهش‌یافته است.

وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت نزدیک به ۶۰۰ تن از این محصول جمع‌آوری و روانه بازار شود.

به‌گفته بصیری؛ ارقام اصفهانی، شیشه‌ای، کدوئی و محلی از مهم‌ترین ارقام “به” کاشته‌شده در شهرستان نی‌ریز به‌شمار می‌آیند که از کیفیت و بازارپسندی مطلوبی برخوردارند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز اظهارکرد: علاوه بر مصرف درون استانی، میادین استان‌های تهران، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان از مهم‌ترین بازار‌های محصول “به” شهرستان نی‌ریز هستند.

بــه”، میوه‌ای زردرنگ و خوشبو است که سطح آن پوشیده از کرک بوده و دارای طعمی مطبوع، شیرین و یا کمی ترش و تقریبا گس با گوشت خشک است.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *