آغاز برداشت بِه در نی ریز
آغاز برداشت بِه در نی ریز
برداشت بِه از ۴۲۰ هکتار از باغ‌های نی ریز آغاز شد.

به گزارش مهرنما فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: برداشت “به” از سطحی حدود ۴۲۰ هکتار از باغ‌های این شهرستان آغاز شده است که از این میزان ۴۰۰ هکتار آن درختان مثمر و ۲۰ هکتار آن را درختان غیرمثمر تشکیل می‌دهد.

علیرضا بصیری با اشاره به اینکه کار برداشت “به” تا نیمه آبان‌ماه ادامه‌دارد؛ تصریح‌کرد: با توجه به خسارات ناشی از سرمازدگی و خشک‌سالی تولید این محصول به شدت کاهش‌یافته است.

وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت نزدیک به ۶۰۰ تن از این محصول جمع‌آوری و روانه بازار شود.

به‌گفته بصیری؛ ارقام اصفهانی، شیشه‌ای، کدوئی و محلی از مهم‌ترین ارقام “به” کاشته‌شده در شهرستان نی‌ریز به‌شمار می‌آیند که از کیفیت و بازارپسندی مطلوبی برخوردارند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز اظهارکرد: علاوه بر مصرف درون استانی، میادین استان‌های تهران، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان از مهم‌ترین بازار‌های محصول “به” شهرستان نی‌ریز هستند.

بــه”، میوه‌ای زردرنگ و خوشبو است که سطح آن پوشیده از کرک بوده و دارای طعمی مطبوع، شیرین و یا کمی ترش و تقریبا گس با گوشت خشک است.

 

انتهای پیام/