به گزارش مهرنما فارس ، مویدی مدیر جهاد کشاورزی بیضاگفت: پیش بینی می‌شود بیش از ۳۰ هزار تن انواع پیاز از مزارع کشاورزی این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

او افزود: در این شهرستان کشت پیاز در ۲ فصل بهار و پاییز انجام می‌شود که ۷۰ درصد آن پیاز سفید و ۳۰ درصد پیاز قرمز است.

مدیر جهاد کشاورزی با بیان این که متوسط برداشت هر هکتار بیش از ۷۰ تن است، گفت: ایجاد اشتغال فصلی، تناوب کشت، قالبیت اجرای سیستم آبیاری نوین از جمله مزایای کشت پیاز در این شهرستان است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *