به گزارش مهرنما فارس، علیرضا بصیری مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز اظهار کرد: به علت سرمازدگی و گرمازدگی، خسارت سیل، آفات و امراض، نسبت به پارسال با کاهش تولید مواجه بوده‌ایم، برداشت گردوی نی‌ریز در شهریورماه انجام می‌شود و ۲ هزار نفر در فصل برداشت آن در باغ‌های این شهرستان مشغول به کار می‌شوند.

 

او افزود: عمده این محصول در بخش پشتکوه شهرستان تولید می‌شود که شامل ارقام محلی و «پوست‌کاغذی» است.

 

این مقام مسئول اضافه کرد: با رویکرد تجاری‌سازی، طرح سرشاخه‌کاری درختان گردو و استفاده از ارقام جدید و پر‌محصول داخلی و خارجی مانند جمال، چندلر، فرانکت، z و هارتلی در دستور کار این مدیریت قرار گرفته است و از ابتدای امسال تا کنون، این طرح در سطح یک هکتار با استفاده از تسهیلات دولتی اجرا شده است.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *