به گزارش مهرنما فارس ،علیرضا بصیری گفت: سطح زیر کشت باغ‌های آلوبخارای دیم در منطقه مشکان ۲۲۵ هکتار است که ۲۱۰ هکتار آن بارور و ۱۵ هکتار آن غیر بارور است.

او با بیان این که برداشت این محصول تا اواسط شهریور ادامه دارد، افزود: عملکرد محصول آلوبخارای تر در شرایط مناسب اقلیمی بیش از ۳ تن‌ در‌ هکتار است که با توجه به خشکسالی و سرمازدگی در سال جاری عملکرد آن به یک تن‌ در هکتار کاهش‌ یافته است.

بصیری تاکید کرد: این محصول به صورت سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید و پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۲۰۰ تن آلوبخارای‌تر برداشت و روانه بازار شود.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *