افزایش ارزش افزوده با ارتقا کمیت و کیفیت محصولات باغی
افزایش ارزش افزوده با ارتقا کمیت و کیفیت محصولات باغی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در طرح افزایش کمیت و کیفیت محصولات باغی، تغذیه گیاهی می‌تواند باعث ارزش افزوده مضاعف محصولات تولیدی شود.

به گزارش مهرنما فارس ،به گفته مجتبی دهقان پور کاهش ضایعات محصولات باغی و افزایش بازار پسندی محصولات تولیدی از دیگر مزیت‌های بالقوه و مناسب طرح افزایش کمیت و کیفیت محصولات باغی است.
این مقام مسئول بر تهیه گانت چارت اجرایی طرح افزایش کمیت و کیفیت محصولات باغی تاکید و اظهار کرد: با این اقدام مشخص می‌شود که در چه زمان چه کار‌ها و عملیات باغی باید صورت گیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به سه ساله بودن طرح افزایش کمیت و کیفیت محصولات باغی اظهار کرد: در سال اول ۶هزار هکتار، در سال دوم ۷۵۰۰ هکتار و در سال سوم ۹هزار هکتار از باغات زیر پوشش این طرح قرار می‌گیرند.
به گفته دهقان پور؛ در طول سه سال اجرای طرح جمعا ۲۲ هزار و ۵۰۰ هکتار باغ شامل ۱۸ هزار هکتار باغ آبی و ۴۵۰۰ هکتار باغ دیم تحت برنامه اجرایی طرح مذکور قرار می‌گیرد که با یک نگاه کلی متوجه می‌شویم براساس سطح زیرکشت باغی ما درصد و میزان پایینی است.

وی با بیان اینکه باغاتی که طرح در آن به مرحله اجرا در می‌آید می‌بایست به عنوان باغ‌های الگویی قلمداد شوند، اظهار کرد: این کار باعث می‌شود تا طرح تقویت شود و این باغ‌ها در نقش یافته‌های تحقیقی عمل کنند.

انتهای پیام/