به گزارش مهرنما فارس ، عالیه سادات رفعت حقیقی با اشاره به اینکه کاشت نشاء صیفی جات در این شهرستان همه ساله از تیر ماه آغاز می‌شود و تا اردیبهشت ماه سال بعد ادامه دارد گفت: نشا تولیدی تابستان، از اواخر مرداد ماه تا اوایل مهر ماه به زمین اصلی انتقال می‌یابد.
او افزود: نشاء‌های تولید شده علاوه بر تامین نیاز کشاورزان منطقه به سایر شهرستان‌های استان فارس و استان‌های هرمزگان، بوشهر، سیستان بلوچستان و کرمان نیز ارسال می‌شود.
به گفته رفعت حقیقی، کاهش مصرف آب و افزایش راندمان، افزایش تولید و کاهش هزینه‌ها و همچنین بهبود کیفیت سطح سبز از مهم‌ترین مزیت‌های کشت نشایی و غیر مستقیم سبزی و صیفی است.
وی بیان کرد: نشا‌های تولید شده در گلخانه‌های بخش مرکزی لارستان شامل ارقام مختلف گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل، کلم، هندوانه، شمام و طالبی است.
کارشناس مرکز جهاد کشاورزی حومه لارستان گفت: گلخانه تولید نشا تمام اتوماتیک صحرای نیمه، گلخانه تولید نشا کهنه مرکزی و بیش از ۱۰ گلخانه کوچک مقیاس تولید نشا در هرمود مهرخویی در زمینه تولید انواع نشا فعالیت دارند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *