به گزارش مهرنما فارس،رضائیان زاده،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتلای قطعی ۲ نفر به بیماری تب کنگو در استان خبر داد .

 

عامل انتقال این بیماری از دام به انسان نوعی کنه و تماس با گوشت قرمز و فراورده های خام دامی است؛ کارشناسان بهداشت شناخت کافی از نحوه انتقال ویروس، علائم بیماری و تهیه گوشت از مراکز معتبر را راهکار کاهش خطر ابتلا به تب کریمه کنگو می دانند.

 

انتهای پیام/

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *