گرده‌افشانی انجیر دیم در شهرستان نی ریز
گرده‌افشانی انجیر دیم در شهرستان نی ریز
گرده افشانی انجیر دیم در نی ریز در حال انجام است.

به گزارش مهرنما فارس ، علیرضا بصیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز با اشاره به اینکه نی ریز یکی از قطب‌های تولید انجیر استان و کشور است گفت: عملیات گرده‌افشانی درختان انجیر دیم این شهرستان در سطحی افزون بر پنج هزار هکتار از باغ‌های این شهرستان در حال انجام است.
وی افزود: “بردهی” انجیرستان‌های این شهرستان از دهه سوم اردیبهشت ماه آغاز شده است و تا تیرماه ادامه دارد.
بصیری با اشاره به اهمیت توجه در عملیات ” بردهی” اظهارکرد: گرده‌افشانی براساس استاندارد‌های خاص نسبت به سن درختان با مشاوره کارشناسان صورت می‌گیرد و به لحاظ فنی، زمانی که قطر میوه انجیرخوراکی به ۹ تا ۱۳ میلی متر برسد بهترین زمان گرده افشانی است.
به گفته وی؛ ۹۸درصد از ارقام انجیر باغ‌ها رقم سبز صادارتی است که این رقم از انجیر موجود در شهرستان برای تولید میوه نیاز به انجام گرده افشانی توسط زنبور بلاستوفاگا دارد.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز گفت: «بری» قابل استفاده و مفید است که زنبورگرده افشان (بلاستوفاگا) کافی و گرده مناسب برای تلقیح میوه‌های خوراکی داشته باشد؛ زرد، زیادرس و در هنگام لمس کردن سرد (سردخانه ای) نبوده و فاقد آفت زنبور نارنجی رنگ ترومیده باشد.

انتهای پیام/