به گزارش مهرنما فارس ، منصور امیریان  گفت: برداشت سیر از ۱۲۴ هکتار زمین‌های کشاورزی این شهرستان آغاز شده است و پیش بینی شده بیش از دو هزار تن سیر تولید و روانه بازار شود.
وی کیفیت بالا و بازار پسندی را از مزیت ها‌ی محصول سیر شهرستان مرودشت برشمرد و افزود: محصول تولیدی علاوه بر بازار‌های محلی به استان‌های تهران، کرمان و شهرستان‌های جنوبی نیز ارسال می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی مرودشت، کشت ارقام پر بازده، رعایت تاریخ کاشت مناسب، تناوب اصولی و اجرای آبیاری نوین خصوصا قطره‌ای و بارانی را از عوامل تاثیر گذار بر عملکرد و کیفیت مناسب محصول سیردر شهرستان مرودشت اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *