به گزارش مهرنما فارس،حمید رشیدی با بیان اینکه کشت باقلا هر سال با شروع فصل پاییز در نیمه دوم مهرماه آغاز می‌شود گفت: برداشت باقلا در کازرون از اوایل فروردین ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت ماه ادامه دارد که متوسط برداشت باقلای سبز از زمین کشاورزی در کازرون معادل ۱۵تن در هر هکتار است.

وی افزود: پیش بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت بیش از ۲هزار و ۵۵۰ تن محصول باقلا در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شود.

 

رشیدی ادامه داد: بیش از نیمی از محصول باقلا در خود شهرستان کازرون مصرف شده و نیم دیگر این محصول به برخی از استان‌های همجوار ارسال می‌شود و از درآمد زایی خوبی برخوردار است.

رشیدی با اشاره به اینکه این محصول در فصل پاییز کشت شده و از بارندگی‌های زمستانی جهت آبیاری آن استفاده می‌شود و نیاز به آبیاری کمتری دارد، گفت: این گیاه برای تثبیت ازت در خاک مفید بوده و بقایای آن هم به عنوان کود آلی در مزارع مورد استفاده قرار می‌گیرد و باعث افزایش کیفیت خاک می‌شود.

 

رشیدی ارقام کشت شده این محصول را شوشتری و دزفولی اعلام کرد و افزود: اشتغال بیش از ۲۵۰۰ نفر با برداشت این محصول فراهم گردیده است، باقلای کشت شده در این شهرستان به دلیل نازک بودن پوست روی میوه و با توجه به طعم و مزه مناسب آن بیشتر بصورت تازه خوری مصرف می‌شود و مورد اقبال کشاورزان و مصرف‌کنندگان است.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *