رصد و پایش مراکز تولید و توزیع گوشت دامی در فارس
رصد و پایش مراکز تولید و توزیع گوشت دامی در فارس
با فعالیت ۴۲ گروه بازرسی، کار رصد و پایش مراکز تولید و توزیع گوشت و فراورده‌های دامی در استان فارس از ۱۴ اسفندماه آغازشد.

 

به گزارش مهرنما فارس ، مدیرکل دامپزشکی استان با بیان اینکه طرح ملی تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه گوشت و فراورده‌های دامی، کشارگاه‌ها، رستوران‌ها و مراکز خرده فروشی گوشت، در کشور از ۱۴ اسفندماه آغاز شده گفت: به دلیل نزدیک شدن به آغاز سال جدید و همچنین ماه مبارک رمضان قرار است این نظارت‌ها تا ۱۶ اردیبهشت ادامه داشته باشد.
ناظمی، افزود: اداره کل دامپزشکی استان فارس، بازرسی و نظارت خود را از ۱۴ اسفندماه آغاز کرده و طی این بازرسی‌ها تا ۱۸ اسفندماه ۲ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم فراوده‌های خام دامی غیر قابل مصرف و همچنین از کشارگاه‌های استان هم ۳ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم لاشه غیرقابل مصرف معدوم شد و در همین مدت یک هزار و ۷۰۴ مورد بازدید از مراکز تولید و رستوران‌ها انجام شده است

دکتر ناظمی، با اشاره به اینکه در ۳۶ شهرستان استان فارس طرح ملی تشدید نظارت‌های بهداشتی دامی را ۴۲ اکیپ ثابت و سیار انجام می‌دهند از مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراکز تولید و عرضه گوشت و فراورده‌های آن، مورد تخلف را از طریق سامانه ۱۵۱۲ به بازرسان اداره کل دامپزشکی اطلاع دهند.

انتهای پیام/

منبع