به گزارش مهرنما به نقل از”اسپوتنيک”، ناتاليا نفدووا متخصص تغذيه ميگويد که پياز حاوي ويتامينها، مواد معدني، فيبر و بسياري از مواد مغذي گياهي است.
نفدووا افزود: پياز به دليل ترکيب منحصر به فرد، فرآيندهاي التهابي را در بدن سرکوب ميکند و سيستم ايمني بدن را تقويت ميکند.
وي افزود: “پياز علاوه بر داشتن ويتامينها و مواد معدني مانند ويتامين C و ويتامين B، فيبرها و بسياري از مواد گياهي از جمله فلاونوئيدها که به عنوان آنتي اکسيدان عمل ميکنند همچنين باعث کاهش و سرکوب فرآيندهاي التهابي در بدن ميشود. ”
اين پزشک متخصص ادامه داد: “پياز علاوه بر تقويت سيستم ايمني بدن و کاهش خطرات بيماريهاي قلبي عروقي، ديابت و تومورها، طعم آن به کاهش مصرف نمک نيز کمک ميکند.
وي در عين حال، هشدار ميدهد که پياز به عنوان دارويي که فقط قابل مصرف است در نظر گرفته نميشود و تاکيد ميکند که سبزيجات بايد به طور منظم مصرف شوند. تنها نکته منفي بوي پياز است که فقط از دهان خارج نميشود، بلکه از منافذ پوست نيز خارج ميشود.
در عين حال به افرادي که از مشکلات سلامتي مانند سندرم روده تحريک پذير، ورم معده يا سوزش سر دل رنج ميبرند بهتر است که از مصرف آن خودداري کند.
انتهای پیام/
- منبع خبر : باشگاه خبرنگاران