مبتلایان به آسم چه غذایی بخورند
مبتلایان به آسم چه غذایی بخورند
آسم یک بیماری تنفسی است که در این مطلب با توصیه تغذیه ای برای این بیماران پرداخته شده است.

به گزارش مهرنما فارس، راضیه حسینی کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز اظهار کرد: آسم یک بیماری مزمن تنفسی است که راه‌های هوایی ریه‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

او ادامه داد: ۲ مشکل اصلی در آسم وجود تورم و افزایش مخاط (التهاب) در راه‌های هوایی و فشرده شدن عضلات اطراف راه‌های هوایی (برونکواسپاسم) است.

 

بکارگیری توصیه‌های تغذیه‌ای

حسینی تصریح کرد: مصرف روزانه دست کم یک لیتر مایعات برای رقیق ماندن ترشحات، استفاده از مواد غذایی حاوی ویتامین E نظیر روغن زیتون، آووکادو، کنجد، استفاده از سبزی‌هایی مثل کاهو، گشنیز، اسفناج، تربچه، هویج، جعفری، شلغم، استفاده از کلم بروکلی و آب کلم به دلیل محتوای «سولفارافان» از جمله توصیه‌های تغذیه‌ای است که در این زمینه می‌تواند راهگشا باشد.

 

او افزود: مصرف ماهی به میزان ۲ بار در هفته به دلیل محتوای امگا ۳ می‌تواند باعث کاهش سطح التهاب شود.

 

بیشتر بخوانید:

آشنایی با بیماری آسم