به گزارش مهرنما فارس، راضیه حسینی کارشناس ارشد تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز اظهار کرد: آسم یک بیماری مزمن تنفسی است که راههای هوایی ریهها را تحت تاثیر قرار میدهد.
او ادامه داد: ۲ مشکل اصلی در آسم وجود تورم و افزایش مخاط (التهاب) در راههای هوایی و فشرده شدن عضلات اطراف راههای هوایی (برونکواسپاسم) است.
بکارگیری توصیههای تغذیهای
حسینی تصریح کرد: مصرف روزانه دست کم یک لیتر مایعات برای رقیق ماندن ترشحات، استفاده از مواد غذایی حاوی ویتامین E نظیر روغن زیتون، آووکادو، کنجد، استفاده از سبزیهایی مثل کاهو، گشنیز، اسفناج، تربچه، هویج، جعفری، شلغم، استفاده از کلم بروکلی و آب کلم به دلیل محتوای «سولفارافان» از جمله توصیههای تغذیهای است که در این زمینه میتواند راهگشا باشد.
او افزود: مصرف ماهی به میزان ۲ بار در هفته به دلیل محتوای امگا ۳ میتواند باعث کاهش سطح التهاب شود.
بیشتر بخوانید: