ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان چه بود؟
ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان چه بود؟
روابط عمومی سازمان غذا و دارو در خصوص سلامت روغن‌های خام آفتابگردان وارداتی توضیح داد.

به گزارش مهرنما روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: این روغن‌ها در مرداد ماه سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه برداری و آنالیز آن اقدام کرده است.

 

بنابر این اعلام از مجموع ۹۱ هزار تن روغن وارده در مرداد ماه ۱۴۰۰، ۴۷ هزار تن آن تایید و ۴۴ هزار تن از نظر باقیمانده سموم و آلاینده ها به تایید نرسید.

 

روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین ذکر کرد: محموله ۴۴ هزار تنی طی نمونه برداری و آزمایش از نظر باقی مانده سموم دفع آفات نباتی نامنطبق بوده و به صاحب کالا و معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص و لزوم مرجوع نمودن آن ابلاغ شد.

 

روابط عمومی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن های آفتابگردان هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ بنابراین محموله ۴۴ هزار تنی از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت و این موضوع به مراجع ذیربط اعلام و اقدامات معمول در این خصوص اعمال شد.

 

روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین با تاکید بر اینکه این سازمان تمامی فرآورده‌‌های غذایی اعم از مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می‌دهد، اذعان داشت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این حوزه اقدامات تخصصی و فنی لازم صورت می‌ پذیرد.

بیشتر بخوانید:

خواص درمانی روغن لیموترش که از آن بی خبرید!