به گزارش مهرنما آیین پایانی دومین جشنواره استانی شعر رضوی جنوب فارس، امسال با رعایت شیوهنامههای بهداشتی در بستر مجازی برگزار شد و در این دوره از جشنواره شاعران ۸ شهرستان از قیروکارزین، لارستان، گراش، اوز، خنج ، مُهر و زرین دشت حضور داشتند و در نهایت نفرات برتر در این جشنواره معرفی شدند.
در بخش شعر کلاسیک: علی منصوری از قیروکارزین به خاطر برخورداری از اندیشه ی آیینی وبهره گیری مناسب از همه ظرفیت های شعری واستفاده از عنصر خیال مقام اول را به خود اختصاص داد.
مقام دوم بخش کلاسیک به معصومه بهمنی از شهرستان گراش به جهت تصویر آفرینی وبهره گیری از تخیل والا و استواری کلام رسید.
مقام سوم این بخش هم به فوزیه ثابت از شهرستان گراش به خاطر داشتن زبانی نو واستفاده از ساختاری مناسب وزیبا تعلق گرفت.
هیات داوران به ترتیب: مصطفی کارگر از شهرستان گراش، خلیل رویینا از شهرستان لارستان و فاطمه نجاتی از شهرستان اوز را شایسته تقدیر در این جشنواره دانستند.
هیات داوران در بخش شعر آزاد ونیمایی هیچ اثری را به عنوان شعر برگزیده انتخاب نکردند.
حمیدرضا فرهمندپور دبیر دومین جشنواره شعر رضوی منطقه جنوب فارس در آیین پایانی گفت: شعر ولایی و آیینی ارزش معنوی فراوانی دارد، زیرا شاعر آیینی با کلام رسا وهنر الهی خویش، پیام دین وشریعت اسلامی امامان و معصومین (ع) را به مردم می رساند وبا خواندن مردم به اطاعت وپیروی از آنها، راه وطریق رستگاری وحیات طیبه ومدینه فاضله الهی را به آنها می شناساند.
وی همچنین اضافه کرد : ده ها اثر درباره مقام وشخصیت امام هشتم شیعیان جهان حضرت علی بن موسی الرضا (ع) به این جشنواره ارسال شده که همه آثار از ارزش معنوی ،کیفیت بالا و جایگاه ویژه ای برخوردار بودند و همین امر سبب شد کار داوران نیز دشوار گردد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قیروکارزین تصریح کرد :با توجه به حجم زیاد کارهای ارسالی که فراخوان آن در مرداد ماه سال جاری بودتعداد قابل ملاحظه ای از آثار از نظر ساختار، زبان، محتوا ونحوه شخصیت پردازی وملاک های شعری جهت داوری، بسیار نزدیک به هم بود و ۸۰ آثار ارسالی از ۵۰ شاعر به دقت مورد بررسی قرار گرفت و نتایج آن اعلام شد.
دبیر جشنواره رضوی با ابراز امیدواری از آثار ارسال شده به این جشنواره بیان کرد: جوانان هایی که با سرودن اشعار معنوی شور وشوقی در جامعه فرهنگی منطقه جنوب فارس بوجود آورده اند را پیوسته رصد وحمایت خواهیم کرد تا ذوق واستعداد این جوانان شکوفا شود و چراغ شعر وادب فارس فروزان تر از همیشه در آسمان فرهنگ وادب ایران اسلامی بدرخشد.
فرهمندپور ادامه داد:میزبانی این جشنواره برعهده اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قیروکارزین بود و داوری آثار شاعران را نادر فخرآور و جابر تِرمَک بر عهده داشتند.
انتهای پیام/
- نویسنده : رضا قائمی منش