به گزارش مهرنما فارس،روح اله بهرامی در نشستی که با رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به منظور بررسی و امکان سنجی انعقاد تفاهم نامه “ایجاد خانه خلاقیت با محوریت ایده ها و تولیدات عشایری” برگزار شد،تصریح کرد: ارتقای کیفیت توسعه زندگی و تنوع در تولید و اشتغال عشایر دو راهبرد اساسی است.
به گفته وی؛ بومگردی و گردشگری، صنایع دستی، شرکت های دانش بنیان، زنجیره گوشت قرمز و گیاهان دارویی پنج محور تنوع در اشتغال عشایر است.
او با بیان اینکه باید تمام توان خود را به منظور دستیابی به نقاط تعالی و رشد حداکثری بکار برد،افزود: در این راستا از ظرفیت سازمان ها، ادارات و به خصوص دانشگاه ها که پایگاه علم و فناوری هستند، کمک می گیریم.
بهرامی با اشاره به اینکه افراد تحصیل کرده و دانش آموخته زیادی در جامعه عشایر وجود دارند که تجربه گذشتگان خود را حفظ و در تلاش برای بروزرسانی آنها با زندگی امروز هستند، ابراز کرد: وظیفه ما است با حفظ سنت ها و شاکله زندگی عشایری، آنها را به سمت استفاده از فناوری های نوین به منظور افزایش کیفیت زندگی شان سوق دهیم.
جامعه عشایر حافظ سنت و فرهنگ های اصیل ایرانی است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با بیان اینکه جامعه عشایرحافظ سنت و فرهنگ های اصیل ایرانی است، اظهارکرد: با توجه به پتانسیل های علمی و عملیاتی دانشگاه ها، در نظر است تفاهم نامه ای به منظور پیش بینی زمینه های بیشتر همکاری و بهره گیری از توان علمی دانشگاه در تامین خدمات به روز به جامعه عشایر و حرکت در مسیر علمی سازی و دانش بنیان کردن ایده ها و فعالیت های عشایر صورت پذیرد.
محمد رضا قائدی بیان کرد: با توجه به بررسی ها و تحقیقات صورت گرفته “خانه خلاقیت عشایری” راه اندازی می شود.
وی افزود: در این مجموعه عشایری که دارای ایده های کاربردی و عملیاتی هستند با حضور اساتید و مشاورین علمی طرح را بررسی و در صورت امکان با حمایت های مادی و معنوی بتواند این طرح ها و ایده های عشایری را با ادغام علوم و فناوری های جدید به مرحله تولید رساند.
در حاشیه این نشست و در راستای تفاهم نامه منعقده بین اداره کل امور عشایر فارس و دانشگاه آزاد اسلامی فارس در سال 1399؛ قرارداد مشاوره پژوهشی با موضوع ژئوفیزیک چاه های تامین آب آشامیدنی در پنج منطقه عشایری استان امضا و مبادله شد.
انتهای پیام/