تولید سالانه 10 تن گوشت شترمرغ در فیروزآباد
تولید سالانه 10 تن گوشت شترمرغ در فیروزآباد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد گفت: سالانه 10 تن گوشت شترمرغ و ۲ هزار قطعه جوجه از یک واحد پرورش شترمرغ در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.

به گزارش مهرنما فارس، سید کاظم موسوی اظهار کرد: در حال حاضر یک واحد پرورش‌ شترمرغ توأم (مولد و پرواری) با ظرفیت 100 قطعه مولد و 300 قطعه گوشتی در روستای کمال آباد از توابع بخش مرکزی شهرستان فیروزآباد در امر تولید فعالیت دارد.

وی با بیان اینکه تولیدات مزارع پرورش شترمرغ متنوع است، افزود: همچنین در این واحد پرورش شترمرغ سالانه حدود ۵۰۰ کیلوگرم پَر، ۳۰۰ تخته چرم درجه یک شترمرغ، 3000 کیلوگرم روغن شترمرغ و ۱۵۰۰ کیلوگرم آلایش (دل، جگر، سنگدان، بال و گردن ) تولید می شود.

مدیر جهاد کشاوزی فیروزآباد تصریح کرد: از تخم نطفه دار این پرنده در جوجه کشی های صنعتی استفاده می شود و تخم های غیر قابل استفاده نیز در صنایع دستی و بخصوص لوستر سازی کاربرد دارد.

موسوی اضافه کرد: از روغن شترمرغ در صنایع آرایش و بهداشتی، از پوست در صنایع چرم سازی و از پَر در صنایع تزئینی و دکوراسیون استفاده می شود.

انتهای پیام/