به گزارش مهرنما فارس حمید دبیری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس با بیان اینکه آفت قرنطیهای مذکور از اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ در استان فارس شناسایی شده است، تصریح کرد: از تعداد مذکور، ۲۶۱۶ اصله نخل پس از تیمار، درمان و متاسفانه ۲۶۹ اصله امحا شد.
او با بیان اینکه شهرستان جهرم نیز در شهریور ماه امسال در لیست شهرستانهای آلوده به آفت قرنطینهای و خطرناک سوسک سرخرطومی حنایی قرار گرفته است، ابراز کرد: تاکنون شهرستانهای جنوبی استان فارس از جمله گراش، اوز، خنج، قیرو کارزین و لامرد به سوسک سرخرطومی حنایی خرما آلوده هستند.
دبیری با اشاره به اینکه یکی از راههای پیشگیری از گسترش آفت مذکور به مناطق سالم، عدم نقل و انتقال پاجوش خرما در سطح مناطق آلوده است، افزود: پست قرنطیه در برخی از شهرستانها ایجاد شده و در سایر شهرستانهای آلوده نیز در دست اقدام است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه این سازمان با هماهنگی دستگاههای قضائی و انتظامی نسبت به برخورد قانونی با متخلفین اقدام میکند، ابراز کرد: امید است باغداران محترم با مشورت کارشناسان قبل از هر گونه جابجایی پاجوش از سلامت باغهای محل تامین پاجوش اطمینان حاصل کنند.
انتهای پیام/